hvidovre.klinik-kbh.dk: Klinik i Gl. Køge Landevej

Klinik i Gl. Køge Landevej

Gl. Køge Landevej Landevejen strækker sig helt fra Valby til Ishøj, og i Hvidovre løber den fra Avedøre St. til Brøndby Strand. Langs vejen ligger både villaområder, Industri samt butiksområder. Frihedens butikscenter, Frihedens Idrætscenter og Friheden St. ligger tæt ved vejen. Hvidovre har masser af Industri og bl.a. ligger Danmarks Største kontorfællesskab i Avedøre-Holme, og faktisk er hele området syd for Amagermotorvejen domineret af Industri og huser giganter som Schenker A/S. Kombinationen af gode boligmuligheder, rigt kulturliv, central placering ift. København samt motorvej, og funktionen som Industriel central gør Hvidovre til et attraktivt sted at bosætte sig.

Kliniklokaler er mange forskellige ting. Lokaler til lægeklinik, tandlæageklinik, fysioterapi klinik ol. er ofte kontorlokaler med gode adgangsforhold for patienterne (dvs. nærhed til offentlig transport, samt elevator). Lokaler til skønhedsklinik, negleklinik ol. er typisk butikslokaler eller en høj kælder med vinduespartier til en befærdet gade. Endelig finder der mange klinikfællesskaber, hvor behandlere slår sig sammen og deler lokalerne. Her er det almindeligt at nogle lokaler udlejes på dags- eller timebasis.

 

Dette website er skabt af Danmarks største portal for udlejning af klinik. Hvis du søger klinik til leje, eller en klinik til salg, så kan du finde dine nye kliniklokaler hurtigt og let ved at klikke på linksene i højre side.

Mere i denne kategori: « Blankavej Brostykkevej »